Broholt Begravelse

En bedemand i øjenhøjde

Din bedemand er en kvinde

Jeg, Edith Broholt startede begravelsesforretningen i 2011 efter en utilfredsstillende oplevelse ved min egen mors bisættelse for nogle år tilbage. Derfor gør jeg en dyd ud af at være i øjenhøjde, en god støtte og i tæt kontakt med de pårørende, som vælger mig som bedemand.

Hos Broholt Begravelse får du en høj service, hvor dine behov og ønsker tilgodeses. Mit fokus er at give dig en professionel og god service for at gøre en forskel. Jeg har beliggenhed Skanderborg og Århus. 

Jeg er din kvindelige lokale bedemand, som letter svære samtaler ved hjælp af min kvindelige intuition, omsorg samt empati, og sammen arrangerer vi en begravelse/bisættelse efter dit og afdødes ønske, som sikrer, at dit sidste farvel til en kær bliver et rart minde.

 

En del af Danske Bedemænd

Broholt Begravelse er en del af brancheforeningen, Danske Bedemænd, hvilket er en sammenslutning af bedemænd, der ser det som deres fornemste opgave, at tilbyde en høj professionel standard kombineret med en dyb respekt for den enkelte opgave og det enkelte menneske. Læs mere om Danske Bedemænd her.

Mit mål er døgnet rundt, at yde en god service i alle henseender både før og efter højtideligheden, hvor omsorg, empati og en god oplevelse er i højsæde ved hjælp af kvindelig intuition.
Edith Broholt

Bedemand, Broholt Begravelse

Edith Broholt

Edith Broholt
Eksamineret bedemand