Broholt Begravelse udvider og åbner i Viby

Broholt Begravelse udvider og åbner begravelsesforretning i Viby

Med sloganet, “Din bedemand er en kvinde” og en ambition om at gøre op med branchens lidt støvede image, åbnede Edith Broholt for 5 år siden Broholt Begravelse i Skanderborg.

25. august 2018

Forventningen om, at kunderne ville efterspørge en kvindelig bedemand med fokus på nærvær, tillid og troværdighed har holdt stik. For siden starten i 2013 har Broholt Begravelse udvidet og åbnet afdelinger i Højbjerg, på Harald Jensens Plads i Aarhus og nu på Holme Ringvej i Viby.

– Åbningen af en afdeling i Viby i slutningen af august er et naturligt næste skridt i Broholt Begravelses udvikling, for vi oplever en fremgang i antallet af kunder i den sydlige del af Aarhus, siger indehaver Edith Broholt om baggrunden for at åbne i Viby.

 

Tillid, tryghed og nærvær

Når vi siger farvel til et kært familiemedlem ved begravelser og bisættelser, har vi brug for professionel rådgivning og en følelse af, at vi er i trygge hænder, og netop trygheden er en væsentlig årsag til, at kunderne vælger Broholt Begravelse og anbefaler andre at gøre det samme.

– Jeg lægger vægt på kvindelig intuition, empati og en stor grad af nærvær. Den tilgang til at være bedemand oplever jeg, at mange sætter pris på, og det betyder alt for mig, at de pårørende har tillid til mig og føler sig i trygge i den svære tid, siger Edith Broholt ydmygt.

INFO: Broholt Begravelse med sloganet ”Din bedemand er en kvinde” åbnede i 2013 i Skanderborg. Siden har indehaver Edith Broholt udvidet med afdelinger i Højbjerg, på Harald Jensens Plads i Aarhus og nu på Holme Ringvej i Viby. Broholt Begravelse er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd. Læs mere om Broholt Begravelse på www.broholtbegravelse.dk

Artiklen blev bragt i tillægget, Senior og Fri i Århus Stiftstidende den 25. august 2018. Se artiklen her.